Seguretat SM aI I Congrés Nacional sobre Protecció contra Incendis

Els dies 3, 4 i 5 de novembre hem participat com a empresa expositora al I Congrés Nacional sobre Protecció contra Incendis celebrat al Palau de Fires i Congressos de Màlaga (FYCMA).

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Espanyola d’Empreses Instal·ladores i Mantenidores d’Equips i Sistemes de Protecció contra Incendis (AERME) ha servit per a reunir-nos amb desenes d’empreses del sector, parlar de l’actualitat, fer networking i compartir reptes i oportunitats.

Al llarg dels tres dies, l’equip de Seguretat SM hem tingut l’oportunitat d’escoltar diferents personalitats rellevants de l’àmbit de l’empresa i de la part tècnica en matèria de seguretat i protecció contra incendis, com José Antonio Delgado Echagüe, cap de l’Àrea de Seguretat Industrial del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme o José Antonio Galdón Ruíz, president del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats en Enginyeria Elèctrica, Mecànica, Química, Electrònica, i Enginyers Tècnics Industrials d’Espanya. A més, hem assistit a la conferència motivacional del campió del món de natació, David Meca.