Obrim un nou centre logístic a Madrid

Nueva nave Seguretat SM Madrid

A SEGURETAT SM obrim un nou centre logístic a Madrid, concretament al carrer Laguna del Marquesado, 38 de Villaverde Alto. En aquesta instal·lació, oferirem un servei integral de càrregues i retimbres per a tota mena d’extintors, així com gasos alimentaris i industrials. A més, el centre logístic comptarà amb un punt de venda directe per a major comoditat i accessibilitat per als nostres clients.

Aquest nou centre logístic se suma a la nostra seu central d’Alcarràs (Lleida) i al centre logístic de Polinyà (Barcelona), i ens posiciona com un dels principals referents en el sector de la protecció contra incendis.

Amb aquesta expansió, reafirmem el nostre compromís de proporcionar solucions integrals i d’alta qualitat a tot el país i oferir un servei excepcional als nostres clients alhora que contribuïm a la seguretat de les comunitats on servim.